Krenuo i HBO Comedy Adria

Go down

Krenuo i HBO Comedy Adria

Postaj by warrior on 04.10.07 23:27

Danas je veseo dan za sve ljubitelje komedije i humora - napokon je krenuo najnoviji filmski kanal u produkciji HBO-a Central Europe, HBO Comedy Adria.HBO Comedy Adria je dakako "naša" verzija kanala HBO Comedy koja se emitira za Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju i Bugarsku, a postoje i HBO Comedy Polska te HBO Comedy Central Europe koja se emitira za Slovačku, Češku, Mađarsku i Rumunjsku. Međusobno se ti kanali razlikuju u tek 10% sadržaja, no i to je sasvim dovoljno da svaka regija ima svoju verziju kanala. Kao što i sam naziv kanala govori - HBO Comedy je posvećen komediji i samo komediji, najpopularnijem žanru na glavnom kanalu HBO Adria, a koji od danas ima i vlastiti kanal koji će 16 sati dnevno od 10:00 do 02:00 sata iza ponoći prikazivati najnovije ali i stare popularne komedije kao i premijere najnovijih humorističnih serija.

HBO Comedy će biti bonus kanal za sve pretplatnike na HBO Adria i neće se dodatno naplaćivati (niti će se moći uzeti samostalno bez HBO-a). Osim toga, cijena HBO paketa neće se mijenjati. HBO Comedy je već danas krenuo sa emitiranjem preko satelita u platformi Total TV ali i bugarskom BulsatComu na satelitu Hellas Sat 2 na 39° istočno, kodirano u sistemu Irdeto 2 / Griffin.

U Total TV platformi HBO Comedy se emitira na frekvenciji 11,428 GHz V, Symbol Rate 30000, FEC 5/6 Mpeg2 kodirano u sistemu NDS videoguard. Kanal se emitira sa srpskim tonom i sa slovenskim i srpskim DVB titlovima, a na žalost po slovenske pretplatnike na Total TV, ponovo je izostao slovenski ton. Spomenimo da se HBO Comedy Adria u Total Tv-u pojavio na mjestu dječjeg kanala Happy TV Cable koji više nije dostupan u toj platformi.

Bugarska platforma BulsatCom koja se emitira na Hellas Satu 2, HBO Comedy Adria je uključila na frekvenciji 12.688 GHz H, Symbol Rate 30000, FEC 7/8 Mpeg2 kodirano u sistemima Irdeto 2 i Griffin. Očekuje se da će kroz narednih nekoliko dana ovaj filmski kanal postati dostupan kod većine kabelskih operatera u regiji koji u svojoj ponudi nude kanal HBO Adria. U Hrvatskoj će HBO Comedy među prvima uvesti kabelska televizija Kerman i T-com (MAXtv). T-com će novi HBO kanal uvesti u srijedu, 3.10.2007 godine, a ostali kabelski operateri još uvijek nisu naveli točan datum starta novog kanala.
avatar
warrior
Admin
Admin

Male Broj postova : 2722
Registration date : 25.07.2007

Korisnički profil http://soft-sat.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne možeš odgovarati na postove.