YUMATU MX+
+5
bipsa
snajper007
bumbo
miki22
warrior
9 posters
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
YUMATU MX+
YUMATU MX+
* MPEG II I DVB kompaktibilnost
* Prijem FTA (slobodnih) TV i Radio kanala
* 3000 memorijskih mjesta za TV i Radio kanale
* brza promjena kanala
* Višejezični OSD izbornik
* Prijemnik ima 1 ugrađenu igru
* 4 znamenkasti prednji display
* težina: 2 kg
* 2 x SCART (TV i VCR)
* RS232 serijski priključak za napredne korisnike (nadogradnja software-a)
* Modulator UHF CH 21-69 podesivo
* SPDIF digitalni audio izlaz
* LNB IN ulaz i LOOP (prolaz)
* ANT IN ulaz i TV OUT izlaz
* VIDEO cinch izlaz
* AUDIO L/R cinch izlaz
* 0/12 V kontrola
* DiSEqC 1.0 i DiSEqC 1.2
* MPEG II I DVB kompaktibilnost
* Prijem FTA (slobodnih) TV i Radio kanala
* 3000 memorijskih mjesta za TV i Radio kanale
* brza promjena kanala
* Višejezični OSD izbornik
* Prijemnik ima 1 ugrađenu igru
* 4 znamenkasti prednji display
* težina: 2 kg
* 2 x SCART (TV i VCR)
* RS232 serijski priključak za napredne korisnike (nadogradnja software-a)
* Modulator UHF CH 21-69 podesivo
* SPDIF digitalni audio izlaz
* LNB IN ulaz i LOOP (prolaz)
* ANT IN ulaz i TV OUT izlaz
* VIDEO cinch izlaz
* AUDIO L/R cinch izlaz
* 0/12 V kontrola
* DiSEqC 1.0 i DiSEqC 1.2
Re: YUMATU MX+
Hajde koje programske pakete trenutno moze da otvori sa postojecim (otvorenim) kljucevima i postojecim softverom ???
miki22- Members
- Broj postova : 1
Registration date : 30.08.2007
Otvara: Digital+, Premiere, TPS, Multivision, Polsat, Digi TV, sve auto update i još mnogo zaključanih kanala. Ima velike mogućnosti.
knezivo- Gost
Htio bih još i dodati da ovaj reciver ima mjesta za 4000 mjesta i 3 igrice
knezivo- Gost
Bravo kolega, takve informacije se traže, ovo je vrlo bitno da ima auto update ključeva.
knezeivo da li si isprobao ovaj zadnji sw "TM 150 PLUS YT MX PLUS 5105 HOUSE EMU V. 2.4.00 " i da zasta ima au za sve te pakete kao sto pricas...unaprijed hvala
Kolega stavio sam na uplod potreban fail za AU pa se vrati korak unazad i skini fail "Yumatu EMU v.1.3.66 SKY AUTOUPDATE" isprobaj pa se sam uvjeri da li radi.
Ratnice hvala-jos samo pitanjce...sta tacno otvara ovaj sw i ako nije problem da pojasnis na kojim se freq. koji paket otvara, koliko treba cekat, mislim ako ti nije tesko ako jee opet zahvaljujem, a sto se tice yumija azdaha od resivera preporucujem ga svima za malo love imace sve...hvala
Taj SW otvara kao i svi drugi koji su uvjetno rečeno "na tržištu". Teška su vremena za nas koji volimo gledati kodirane pakete a da pri tome nismo preplatnici. Tri puta dnevno recimo paket Digital+ mijenja svoje ključeve a i drugi slično rade, makar dnevno recimo TPS paket, i t.d. U podforumu "ostali paketi" možeš naći frekvencije paketa koji se trenutno mogu gledati da se ne ponavljam. Inače ako se ne budeš snašao i ako ti ne bude dovoljno informacija, samo ti pitaj tu smo da se pomažemo.
Ovaj SW (TM 150 PLUS ( YT MX PLUS ) 5105 HOUSE EMU V. 2.4.00.dld) radi stvarno sve auto. Digital+ (Boomerang) otvara se za 10-20) sekundi, Premieri (Junior) također, Polsat (Boomerang) prvo otvori ton, a nakon prebacivanja na drugi Polsat kanal i slika, Digi TV (DM Sat) otvara jos brze. Problem je u TPS-u. Prvo iskljucim reciver iz struje, ponovno ga ukljucim, otvorim Frace 4 i sacekam nadogradnju (10-15) sekundi. Nekada smrzne slika pa je potrebno ponoviti radnju. Izgleda da otvara auto i SRG Swiss, jer u SW nisu bili svjezi kljucevi. Ja sam dodao i neke svoje kljuceve za ostale kanale jer nedostaje puno toga. Za Biss ima mjesta za 14 kanala, ali ima caka. Idite u Key editor (upisite 9339 na otvoreni kanal), otvorite Bissm, idite na ADD i dodajte prazan Key8. Poslije ga otvorite, ukucajte providera, frekvenciju i kljuc. Ne traba ODD i EVEN kao u Yumatu MX, i radi. Tako je i sa drugim nacinima kodiranja. Najbolje da prepisujete rucno iz key editora Yuamtu MX, zato sto su tamo vec gotovi provideri, frekvencije i kljucevi. Mogu vam i poslati listu kanala i kljuceve za ovaj SW.
knezivo- Gost
Zaboravio sam napomenuti da rade i svi Eurosportovi 1 i 2 na HotBirdu.
Tko želi listu i ključeve neka se javi na e-mail
Tko želi listu i ključeve neka se javi na e-mail
knezivo- Gost
Ovdje se nalaze lista i kljucevi, pa tko zeli neka isproba
- Kod:
http://www.zshare.net/download/343788148b4bed/
knezivo- Gost
Kolega molit ću žive linkove nije preporučljivo stavljati. ako imaš tu namjeru onda stavi link ovako kako sam ja editirao u "code".
Inače hvala na listi i setingsu. Pozzz
Inače hvala na listi i setingsu. Pozzz
Momci svaka cast i sretno u daljem radu! Sto se tice yumija mx+ sve je istina osim jos da dodam da ove pakete sam otvarao na skoro svim kanalima osim tps na freq.10873. Samo tako nastavite , drago mi je zbog vasih brzih odgovora.
Hvala na čestitkama i pozdravima. Usput i ti bi mogao malo pomoći ako imaš taj resiver onda bi o njemu mogao i imao nešto reći. Pa ako imaš volje izvoli. Forum je željan svih informacija. Pozzzz.
Bit će uskoro i novih dešavanja sa yumatuom mx+. Moći će on otvarati i više od onoga što otvaraju neki skupi reciveri.
knezivo- Gost
Zahvaljujem na pozivu i rado prihvatam da pomognem koliko mogu i znam. Imam yumatu mx, mx+, iq i strong 6126 pa mogu u tim pravcima...
Evo jedno pitanje za poznavaoca mx+ serije,Imam taj resiver MX+DIAMOND i ako neko može pomoći oko postavki za internet,ali ne da objašnjava nego da slikama pokaže kako se namješta taj resiver.Ja imma problem nemogu staviti taj novi trumanov sw dođe mi erase flash do 80% i tu sve zaglavi.Ovaj resiver u sebi ima mrežnu kartu tako da može samostalno ići na net bez kompa.
Digi TV je isto pocela sto i TV Cabo. Samo jedan transponder radi auto (TV Cabo - 11731/28126/H i Digi TV 12607/27500/V). Ocekuje se da i D+ isto zapocne nekakav slican nacin rada. Vidjet cemo sto ce biti dalje. Pozz...
knezivo- Gost
Pozdrav! evo ja novi ovdje. Nego, uskoro namjeravam uzeti yumatu mx+ pa me zanima kako doći do ključeva (skinuo sam upute za otključavanje) i postoje li ključevi za otključavanje britanskog sky paketa.
Hvala!
Hvala!
bipsa- Members
- Broj postova : 1
Registration date : 20.09.2007
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Stranica 1 / 2.