Upute za programiranje DIGITSTAR prijemnika
3 posters
Stranica 1 / 1.
1.Za spajanje koristite RS-232 nul modem kabel.
2.Aploader.exe je loader za DSR 4020 i D-2200
3.Apeditor.exe je editor za DSR 4020 i D-2200
4.Unutar svakog novog SW a dolaze i novi ključevi.
5.Nakon svakog downloada napravite factory reset.Nakon toga uđite u meni i utipkajte 7777.
sad ste u skrivenom podmeniu,ukljucite emmu.Unutar key edita pritisnite plavo dugme na daljinskom
da bi ste napravili reset novih ključeva.U key editu moete također ubacivati i nove ključeve.
6.Nakon toga sve bi trebalo raditi,kod svakog prebacivanja kanala automatski se detektira vrsta kodiranja,
ukoliko vam se ne pokazuje vrsta kodiranja znaci da vam emulacija nije uključena.Uklučit ćete je odnosno
isključiti kad utipkate 0000 na čistom ekranu.
1.Za spajanje koristite RS-232 nul modem kabel.
2.Aploader.exe je loader za DSR 4020 i D-2200
3.Apeditor.exe je editor za DSR 4020 i D-2200
4.Unutar svakog novog SW a dolaze i novi ključevi.
5.Nakon svakog downloada napravite factory reset.Nakon toga uđite u meni i utipkajte 7777.
sad ste u skrivenom podmeniu,ukljucite emmu.Unutar key edita pritisnite plavo dugme na daljinskom
da bi ste napravili reset novih ključeva.U key editu moete također ubacivati i nove ključeve.
6.Nakon toga sve bi trebalo raditi,kod svakog prebacivanja kanala automatski se detektira vrsta kodiranja,
ukoliko vam se ne pokazuje vrsta kodiranja znaci da vam emulacija nije uključena.Uklučit ćete je odnosno
isključiti kad utipkate 0000 na čistom ekranu.
Re: Upute za programiranje DIGITSTAR prijemnika
gdje mogu skinut novi sw
sinke- Members
- Broj postova : 7
Registration date : 09.09.2007
EVO UPRAVO SAM STAVIO NA UPLOAD A POSTAVIĆU I JEDAN TUTORIAL MALO STRPLJENJA SAMO
sinke- Members
- Broj postova : 7
warrior je napisao/la:EVO UPRAVO SAM STAVIO NA UPLOAD A POSTAVIĆU I JEDAN TUTORIAL MALO STRPLJENJA SAMO
damirb- Members
- Broj postova : 2
damirb je napisao/la:warrior je napisao/la:EVO UPRAVO SAM STAVIO NA UPLOAD A POSTAVIĆU I JEDAN TUTORIAL MALO STRPLJENJA SAMO
Kolega ako si me htio posjetiti, moram ti reći da je to rijeeno odavno, vjerojatno nisi mogao pronaći, pa evo ti direktan link:
https://soft-sat.forumcroatian.com/OSTALI-f27/DIGISTAR-DSR-4220-TUTORIAL-t460.htm
Stranica 1 / 1.