NB501 i HRT kartica
4 posters
Stranica 1 / 1.
NB501 i HRT kartica
Pozdrav iz daleke i vruce zemlje!!!
Molio bi ako neko moze da mi pomogne, imam NB501 i NOVU HRT karticu znaci sa novim sistemom kodiranja.E sada dali ima neka kombinacija da bi ta kartica proradila u NB501.
Ako ne koji se receiver moze naci na trzistu pa da podrzava to cudo!!!!
Hvala
Dario
Molio bi ako neko moze da mi pomogne, imam NB501 i NOVU HRT karticu znaci sa novim sistemom kodiranja.E sada dali ima neka kombinacija da bi ta kartica proradila u NB501.
Ako ne koji se receiver moze naci na trzistu pa da podrzava to cudo!!!!
Hvala
Dario
Re: NB501 i HRT kartica
Kako nisi naveo još nekoliko važnih podataka, ostaje mi da nagađam, primjerice koji softwer si ubacio unutra (preporučujem sw21t7 najstabilni je po mnogima) zatim da li si imaš cartridge a to ćeš znati akoimaš otvor na prednjoj strani u koji se ubacuje ta HRT kartica, dakle ako imaš onda ubacuješ drugi softwer za cartridge (bruce&lee) prepuručujem, naravno emulator (rp oznaka) i ključevi (rk) oznaka, to bi bilo to i moralo bi šljakati. Usput ne znam da li ti je poznato kanali iz DigiTV paketa se trenutno mogu gledati, pa ako nisi znao poradi i na tome. Samo pitaj što te zanima rado ću pomoći. Pozzz.
Nisam baš neki znalac u softwerskim jezicima, a tako niti u satelitskim "vodama", Imam jedan problem. Kada na NB 501 listam programe kroz favorite i kada dođem na francuske programe (Multivizion, TPS...) često mi se dogodi da zablokira. Tada ga moram iskopčati (ugasiti) i ponovo upakiti da mi proradi. Znaš li možda koji je lijek za to?
crvenivrag71- Members
- Broj postova : 1
Registration date : 09.09.2007
Blokiranje, to je nažalost istina, ali to se istina prije dešavalo sa starijim emulatorima, u posljednje vrijeme ja ne pamtim da mi se resiver ikada zablokirao sa ovim najnovijim emulatorima i ključevima. Kako neki savjetuju na drugim forumima zaključio sam da je najbolje ubaciti sw21t7 i to bez cro fixa ili ikakvih dodataka, zatim bruce&lee, i na koncu najnovije emulatore i kljuceve. Sve to, a i ostalo, pronaći ćeš ovdje na ovom forumu, i to na ovom linku:
https://soft-sat.forumcroatian.com/NEOTIONBOX-f14/Neotion-Software-t106.htm
https://soft-sat.forumcroatian.com/NEOTIONBOX-f14/Neotion-Software-t106.htm
Ako je kartica nova kao što kažeš onda je to viaccess 3 kodiranje i problem je u tome što Neotion ne može autorizirat karticu. Karticu stavi kod nekoga tko ima viaccess cam koji može autorizirat karticu i sljedečih mjesec dana ta če kartica radit dok ne dođe nova autorizacija.
Svirac- Members
- Broj postova : 11
Registration date : 29.07.2007
Stranica 1 / 1.