francuski kanali
4 posters
Stranica 1 / 1.
francuski kanali
probala sam sa par razlicitih i u nijednom nema otkodiranih francuskih kanala, isla sam i na auto unlock po odredjenim kanalima ali nista, ima li koji sw sa otkodiranim francuskim kanalima
daspei- Members
- Broj postova : 6
Registration date : 10.09.2007
Re: francuski kanali
TPS PAKET
popis tih kanala, frekvencije i ostale postavke vidi na ovom linku:
- Kod:
http://www.flysat.com/tps.php
TPS trenutno radi samo na MX+ resiveru. Dolo je do promjene algoritma u samim ključevima tako da radi jedino na MX+ i to sa softwerom 2.4.02
Pozdrav!!!
Pozdrav!!!
Svirac- Members
- Broj postova : 11
Registration date : 29.07.2007
Prije nego sam otisao na posao TPS je radio i na Samsungu 9500 sa goldom 6.2 sad trenutno neznam, jos sam na poslu....
TPS radi na pojedinim resiverima. Upravo stavljam jedan noviji soft na Yumatu koji nisam provjerio, a rezultate če te znati.
Pozdrav!!!
Pozdrav!!!
Svirac- Members
Ako koristite MX seriju TPS radi sa softwerom 3.3.79, a ako koristite MX+ seriju TPS radi sa softwerom 2.4.02.
Testirano
Pozdrav!!!
Testirano
Pozdrav!!!
Svirac- Members
reciver 4000a, ili yumatu iq, znaci ne moze ?
daspei- Members
warrior je napisao/la:TPS PAKET
- Kod:
http://www.flysat.com/tps.php
kolega, ne znam se koristiti tom stranicom molim objasnjenje, ne vidim nikakve kodove ni sl
daspei- Members
Trenutno ne
Pozdrav!!!
Pozdrav!!!
Svirac- Members
daspei je napisao/la:reciver 4000a, ili yumatu iq, znaci ne moze ?
TPS AU radi sa SW 1.3.74 100% provjereno...samo ubaci SW i listu kanala, bez kljuceva, pa odees na freq. 10873 sacekas 1 min., mozda i prije otvori...
problem: kod test port serial status....finished, nakon ukljucuvanja recivera mi izbacuje Transfer data failed...i tako vec danima da ne mogu ubaciti niti jedan sw
daspei- Members
E ovako ces kad ti zavrsi sa uploadom pogledas na displej resivera, kad se pojavi sat na displeju resivera iskljuci resiver ne prekidacu pozadi ili klikni na "cancel" na upgrade alatu i to je to. SW je sigurno ubacen. Odradi to pa mi javi kakvo je stanje. Znaci skini SW 1.3.74 sa nase stranice ubaci ga pa potom listu i nista vise.Pa odi na 10873 i
cekaj dok se kljucevi ne apdejtuju..Sretno.
bumbo je napisao/la:E ovako ces kad ti zavrsi sa uploadom pogledas na displej resivera, kad se pojavi sat na displeju resivera iskljuci resiver ne prekidacu pozadi ili klikni na "cancel" na upgrade alatu i to je to. SW je sigurno ubacen. Odradi to pa mi javi kakvo je stanje. Znaci skini SW 1.3.74 sa nase stranice ubaci ga pa potom listu i nista vise.Pa odi na 10873 i
ne razumijes me, upload niti ne pocne, vec mi javlja gresku kod samog pocetka, prije im se to desavalo ali nakon par puta nekako bi usojela sada vec vise od tjedan dana sati probavanja neceuopce pokrenut upload
daspei- Members
Stranica 1 / 1.