Viktory pomoć
5 posters
Stranica 1 / 1.
Viktory pomoć
Na Viktory resiver stavio sam SW:
KRM_S170EC_A6819_ByCVETKO_PW-OK_New Panel.rar, ali sada ne radi ni Primere ni D+ bez obzira što svakodnevno upucavam nove ključeve. Molim neku ideju kako riješiti problem. Hvala unaprijed
KRM_S170EC_A6819_ByCVETKO_PW-OK_New Panel.rar, ali sada ne radi ni Primere ni D+ bez obzira što svakodnevno upucavam nove ključeve. Molim neku ideju kako riješiti problem. Hvala unaprijed
robby- Members
- Broj postova : 2
Registration date : 02.09.2007
Re: Viktory pomoć
Probaj sa aktivacijom emulatora
klikni menu
ukucaj broj 19370
nakon toga pin 2486
klikni menu
ukucaj broj 19370
nakon toga pin 2486
neno_m- Members
- Broj postova : 7
Registration date : 28.08.2007
I upamti ili bolje zapisi tajni kod za aktivaciju EMU-a i PIN jer ti nakon ubacivanja .irk i .ird(upload kljucevi i kanalna lista) moze ponovo zatvorit EMU.Poz.
Gurija- Members
Registration date : 12.09.2007
alo ekipa!!!!jel mi može neko jednu stvar reci ak je to uopce moguce!!!!jel se može na victoryu gledati digi tv i kako!!!!uživajte!!!!
tito8- Members
Registration date : 09.09.2007
Samo ubaci nove ključeve i Digi če radit, normalno pod uvijetom da ti je tanjur okrenut na Intelsat (Thor).
Pozdrav!!!
Pozdrav!!!
Svirac- Members
- Broj postova : 11
Registration date : 29.07.2007
nemogu naci taj satelit jednom sam našo al sam 10% signala jel mi može neko pomoci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tito8- Members
Registration date : 09.09.2007
Ovisi o raznim faktorima zašto ti nema signala npr.krute prepreke ispred tanjura... Teško je to ovako...Ili pronađi nekog tko ima SatFinder i zna sto radi ili ratuj ''na slijepo''.
Gurija- Members
Registration date : 12.09.2007
Stranica 1 / 1.