YU-MA-TU IQ serie
3 posters
Stranica 1 / 1.
YU-MA-TU IQ serie
Kako sam tek sada dosao u posjed ovog prijemnika molio bih ko zna da mi odgovori na neka pitanja.
1.AU koji postoji za neke pakete - na kojim kanalima se radi?
2.Rucno ubacivanje kljuceva-ako na određenom kanalu ukucam 9339, meni prebaci na drugi kanal prije nego ukucam do kraja sifru.
3.Koji alat je najbolji za ubacivanje SW, kanal liste i kljuceva?
Unaprijed hvala.
1.AU koji postoji za neke pakete - na kojim kanalima se radi?
2.Rucno ubacivanje kljuceva-ako na određenom kanalu ukucam 9339, meni prebaci na drugi kanal prije nego ukucam do kraja sifru.
3.Koji alat je najbolji za ubacivanje SW, kanal liste i kljuceva?
Unaprijed hvala.
otokkrk- Members
- Broj postova : 2
Registration date : 20.09.2007
Re: YU-MA-TU IQ serie
to se tiče ručnog ubacivanja ključeva i meni se to deavalo(nisam mogao da otkucam 9339) dok nisam ubacio ključeve. Ključeve sam ubacio sa ALI_KEY_UPGRADE ,a za ubacivanje sw-a sam koristio SISTEM UPGRADE _ BOOTLOADER. Sve ima na ovom forumu.
neso_b- Members
Registration date : 27.09.2007
Pokuao sam sa prijemnika skinuti svoju kanal listu sa AliEditorom (ver. 1.0.0.1) ali nisam uspio.Pročitao sam na forumu da se to moe napraviti sa AliEditorom 061015 ali ne znam gdje ga naći .
Da li se i sa gore navedenim opticum toolboks 1.4b moe skinuti kanal lista sa prijemnika i ubaciti u prijemnik, i gdje se moe naći?
Da li se i sa gore navedenim opticum toolboks 1.4b moe skinuti kanal lista sa prijemnika i ubaciti u prijemnik, i gdje se moe naći?
otokkrk- Members
Registration date : 20.09.2007
Da moze se skinuti lista sa opticum toolbox 1.4 b,testirano sigurno...
Skinut samo kao datoteka(mislim na vrstu)a poslije je ubacujes sa software upgrade,browse all datoteka i to je to
Sretno...
Skinut samo kao datoteka(mislim na vrstu)a poslije je ubacujes sa software upgrade,browse all datoteka i to je to
Sretno...
Stranica 1 / 1.