WWW.WORLD-SATELLITE.NET
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

NTV HAYAT BiH pomoc

3 posters

Go down

NTV HAYAT BiH pomoc Empty NTV HAYAT BiH pomoc

Postaj by mevko75 19.09.07 0:01

Zdravo Raja treba mi pomoc gdje mogu naci kljuceve za NTV Hayat BiH i Sat koji se emituju na Sat. Expres 3A, pretrazio sam gotov sve forume i nigdje nisam mogao naci.
mevko75
mevko75
Members
Members

Male Broj postova : 24
Registration date : 08.09.2007

[Vrh] Go down

NTV HAYAT BiH pomoc Empty Re: NTV HAYAT BiH pomoc

Postaj by warrior 19.09.07 1:51

Za NTV Hayat nećeš naći nigdje jer ih nema, dok za kanale Exspres 3A (FTV, RTRS i ATV) imaju ključevi i radi se o BISS sustavu kodiranja koje nije teško pronaćina netu.
warrior
warrior
Admin
Admin

Male Broj postova : 2722
Registration date : 25.07.2007

https://soft-sat.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

NTV HAYAT BiH pomoc Empty Za Mevku

Postaj by bumbo 19.09.07 10:38

Kao sto kolega "ratnik" rece kljuceve za njih neces naci nigdje a inace Hayat se emituje na Hotbirdu (13E) 12303.00 V 27500 i Atlantic Bird 1 (12.5W) 11143.00 H 5064 i emituju povremeno kada pustaju muziku. A sto se tice Expresa A3 imas na postu "IDENTI I KLJUCEVI" sve potrebne informacije pa Meki navali...
bumbo
bumbo
Moderators
Moderators

Male Broj postova : 103
Registration date : 24.08.2007

http://www.radio-feral.ba

[Vrh] Go down

Postaj by mevko75 20.09.07 0:34

Hvala drugovi na informacijama, nasao sam kljuceve BIS-a, to je OK, a ja sam naso NTV Hayat 11143H5060 na Expres3A 11W, ali nema veze, nema pa nema moze se, nego da pitam nesto drugo, mozda je glupo ali tako sam cuo od par prijatelja a evoo cemu se radi "navodno da Yumatu IQ, antena se podesi na ""Hotbird,ili neki satelit, ukuca se neki kod i resiver sam vrsi upload kljuceva"????? dali je to istina ili samo TRACEVI"maste", i uspio sam naci prevod da se prikazuje na Nac.geo, sat.Thor, odabere se titl pa se na TV ukljuci txt i ukuca se 556 i tada se pojavi titlovi na ekranu., Hvala drustvo na Informacijama, veliki pozdrav
mevko75
mevko75
Members
Members

Male Broj postova : 24
Registration date : 08.09.2007

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]